2010. június 24., csütörtök

Cicáink





Hoztam pár képet a cicáinkról. Mind a kettö ragdoll. A nagyobbik augusztusban lesz négy éves, a kisebbik juliusban egy éves.

A pici igy szokta hagyni magát mosdatni, de sose adja vissza a nagynak. Szerintem túl korán vehették el az anyjától, mert nem szokott 'dagasztani' sem, mint általában a cicák.

Hol is érezné jól magát, ha nem az irattartó tetején.

A lapomon a fórumban kérdeztem, hogy mivel tudnám pár helyröl távoltartani a cicát, mert mindenre felmegy. Aranykától azt az ötletet kaptam, hogy a narancs és a citrom héjának a szagát nem szeretik a cicák. Na én gyorsan kipróbáltam, de amint a képen is látszik, nemigen zavartatta magát. Nagyon kell vigyáznom, mert képes a forró sütö elé és beülni, még jó hogy nem a tetejére, de nála ki tudja.
Hát nem szép? Mind a kettö imád elnyúlni a padlón, olyankor olyanok mint egy kis szönyeg.

A nagy itt alszik az ülögarnitúra tetején.
A pici mindig ilyen furcsa pózokat vesz fel, de olyan jókat tud aludni. Ö is itt a garnitúra tetején ugyanis felváltják egymást.

4 megjegyzés:

  1. Erika egyszer sült macskát találsz!!!!mindig ott van ahol Ti!!!!emberi macskák!!!:):):):):)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű szépek!!! Már többször megnéztem, csak elfelejtettem írni.:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem a cicákat! Nagyon szépek! Szeretném tudni a nevüket! Légyszives írd meg!
    Felrakom én is a cicáimat majd nézz be hozzám! Üdvözöllek!

    VálaszTörlés
  4. Terike,
    A nagyobbikat Avaja-nak (ejtsd.: Áfájá) hivják, a kissebbiket a kis kormosképüt Pici-nek hivjuk, azzal van beirva a kiskönyvébe is de nagyon hallgat az Ördög-re is. Egyébként is néha olyan kis ördög. Megyek hozzád. :-)))

    VálaszTörlés